Service pool och spa

Ring eller maila oss så ger vi dig kvalificerad hjälp med allt
som rör ditt poolsystem eller spabad.

Pool- och spaservice av högsta kvalitet

Behöver en översyn eller akut hjälp?

Ring eller maila oss så ger vi dig kvalificerad hjälp med allt som rör din pool, ditt poolsystem eller spabad. Vår breda kompetens och stora erfarenhet inom service för spa och pool är till din trygghet. Vi är auktoriserade VVS-installatörer med Säker Vatten behörighet som försäkringsbolagen kräver vilket gör Perssons Rör till din självklara servicekontakt för pool och spa.

Vi utför poolservice i Jönköpings län, bland annat i orter som Jönköping, Huskvarna, Tranås, Nässjö, Eksjö och Vetlanda.

Kontakta oss:

Perssons Rör & Värme AB
Herkulesvägen 23
553 03 Jönköping

036-34 92 40

info@perssonsror.se 

Boka service

Varför service?

En pool eller ett spa-bad är en fantastisk vardagslyx! Allt som används kräver också underhåll och service. Dels för att poolsystemet eller spaanläggningen ska vara fräsch, men också för att den ska hålla över tid och fungera problemfritt.
När det gått några år sedan du installerade din pool eller hemmaspa kan det vara hög tid att försäkra sig om att allt fungerar som det ska. Vi gör även en allmän översyn av anläggningen för att upptäcka eventuella skador som annars kan orsaka onödiga problem. Servicen vi utför skapar trygghet för dig. Du kan tryggt njuta av poolanläggningen och SPA-badet både när det används och när du gör annat.

Ring oss så hjälper vi dig att få ut det mest av ditt poolsystem och ditt spa-bad.