Service VVS och värmepumpar

Ring eller maila oss så ger vi dig kvalificerad hjälp med allt
som rör din värmepump och ditt värmesystem.

Högklassig VVS-service

Behöver du akut hjälp eller bara en översyn?

Perssons Rör utför vvs- och rörinstallationer och erbjuder service inom vvs.
Vi installerar eller byter blandare åt dig, vi byter wc-stol åt dig och utför vvs-service i badrum.

Ring eller maila oss så ger vi dig kvalificerad hjälp med allt som rör din värmepump, eller värmesystem. Vi har bred och djup kompetens inom värme, vvs, kyla, styr & regler och närliggande områden. 
Vi utför installation av värmepumpar, utför service av värmepumpar och är Jönköpings IVT-center. Vi är specialutbildade av IVT, som är ledande i Europa inom värmepumpar.

Dessutom är vi Auktoriserade VVS-installatörer med Säker Vatten behörighet som försäkringsbolagen kräver samt certifierade kyltekniker. 

Jourservice – för värmepumpar

För ökad trygghet har vi också jour 1 december – 31 mars mellan 16.00 till 20.00 och under helger mellan 09.00 och 16.00.
Detta gäller värmepumpar och tillhörande utrusning i din anläggning.

Kontakta oss på 036-34 92 40 – val nr 5 för jourhjälp!

Vi utför service i Jönköpings län, bland annat i orter som Jönköping, Huskvarna, Tranås, Nässjö, Eksjö och Vetlanda mfl.

Kontakta oss:

Perssons Rör & Värme AB
Herkulesvägen 23
553 03 Jönköping

036-34 92 40

info@perssonsror.se 

Boka service

Varför service?

Värmepumpen är en fantastisk maskin, både för plånboken och miljön, som för det mesta bara går och går. Värmepumpen är dock också en maskin som behöver service och underhåll, som vilken annan maskin eller bil som helst. När det gått några år sedan du installerade din värmepump kan det vara hög tid att försäkra sig om att den fortfarande ger dig mesta möjliga besparing. Dessutom ger vi dig en allmän översyn av värmepumpen för att upptäcka eventuella skador som annars kan orsaka onödiga driftstopp. Allt för att du ska få en så bekymmersfri och ekonomisk uppvärmning som möjligt.

Kanske har du ställt om inställningarna i värmepumpen, byggt ut ditt värmesystem eller glömt att rengöra smutsfiltren? Ring oss så hjälper vi dig att optimera din värmepumps drift så den åter gör de besparingar som den gjorde när den installerades.