Värmepumpar

Vi samarbetar med och installerar värmepumpar från marknadsledande IVT.

IVT värmepumpar med installation och service i Jönköping

Auktoriserad återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft.

Perssons Rör & Värme AB erbjuder våra kunder i Jönköping, Tranås, Nässjö och Vetlanda totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation – från behovsanalys till dess att anläggningen är i drift och service under hela dess livstid.

Kontakta oss:

Perssons Rör & Värme AB
Herkulesvägen 23
553 03 Jönköping

036-34 92 40

info@perssonsror.se 

Trygghet

Vid köp av en ny värmeanläggning med värmepump är trygghet, och kvalité på såväl produkt som installatör extra viktig. Som installatör av IVT’s värmepumpar är vi därför speciellt utbildade inom området värmepumpar och erbjuder dig en skräddarsydd lösning där vi tar hänsyn till förutsättningarna i just din fastighet. Du får också marknadens mest omfattande garanti, med 10 år på kompressorn och 6 år på värmepumpen.

Vi har erfarenhet från hundratals framgångsrika installationer av Sveriges bästa och mest effektiva värmesystem för bergvärme, jordvärme och luftvärme i Jönköping och våra experter hjälper dig att välja rätt värmepump.

Välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning, besiktning och energikalkyl för din nya värmepump!

Besök IVTs hemsida
för inspiration och sortiment.

Inspiration